Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kvinne kan være asiatisk

Kvinnen som ble funnet død i Hobøl i Østfold søndag, kan være av vietnamesisk eller pakistansk opprinnelse, mener politiet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den foreløpige obduksjonsrapporten antyder at kvinnen ble drept i løpet av de aller siste ukene, men politiet i Moss vet ikke hvor drapet fant sted. Politiet kjenner ikke identiteten til kvinnen, som var mellom 20 og 40 år. Politiet ber nå publikum om å komme med opplysninger som kan hjelpe til å oppklare saken.

Kvinnen skal ha blitt funnet naken under en presenning i et skogholt sør for Elvestadkrysset, bare 10 meter fra en skogsvei. Hun ble funnet av noen turgåere som varslet politiet.

VanskeligPolitiadjutant Anne Mette Angell i Moss politidistrikt sier det kan bli vanskelig å fastslå kvinnens identitet. Politiet har derfor fått teknisk bistand fra Kriminalpolitisentralen (Kripos).

Politiet ber personer som har sett noe i området i den senere tiden om å ta kontakt med politiet i Moss eller lensmannskontoret i Hobøl.

NTB

VET IKKE: Politiadjutant Anne Mette Angell i Moss politidistrikt opplyser at kvinnens identitet ennå ikke er kjent.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling