Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kvinne kidnappet i Haugesund

Kvinne i 20-åra tatt med makt inn i en personbil. Seks menn er pågrepet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| (Dagbladet): Klokka 03.00 i natt var polititjenestefolk vitne til at en beruset ung kvinne i 20-åra ble tatt med makt inn i en personbil i Haugesund sentrum. Disse varslet flere politipatruljer i nærheten som fikk stoppet bilen.

- Vi hadde en samordnet aksjon der vi pågrep seks menn av utenlands opprinnelse. Mennene var mellom 21 og 32 år gamle, og er pågrepet og satt i varetekt, sier operasjonsleder Trond Friberg ved Haugaland og Sunnhordaland politidistrikt til Dagbladet.

Kvinnen ble kjørt hjem av politiet.

- Vi må snakke med den fornærmede før vi kan si mer. Vi håper at hun kan belyse saken fra sin side, sier operasjonslederen til Dagbladet.

Friberg forteller at politiet har opprettet sak, og vil etterforske forholdet videre i løpet av dagen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling