Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Kvinne kidnappet i Hedmark

Stort politioppbud på Stange. En mann i 40-åra ble fraktet bort i ambulanse.

ÅSTEDET: Huset som kvinnen i 40-åra skal være kidnappet fra, ligger landlig til i Vestbygda, et stykke utenfor Stange sentrum. MMS-foto: ARNHILD AASS KRISTIANSEN/DAGBLADET
ÅSTEDET: Huset som kvinnen i 40-åra skal være kidnappet fra, ligger landlig til i Vestbygda, et stykke utenfor Stange sentrum. MMS-foto: ARNHILD AASS KRISTIANSEN/DAGBLADET Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

• SISTE: I 16.55-tida opplyser innsatsleder Håvard Flaaterud til Dagbladet at kvinnen er funnet i god behold. Hedmark politidistrikt kommer tilbake med mer informasjon i saken.

STANGE/OSLO (Dagbladet): En kvinne er kidnappet fra en adresse på Stange i Hedmark, skriver h-a.no. En ambulanse ble tidligere sett forlate stedet, og politiet leter ifølge lokalavisa etter flere biler og gjerningspersoner.

Politiets innsatsleder på stedet, Håvard Flaaterud, opplyser følgende til Dagbladet:

- Det dreier seg om en mann som bor på adressen. Han er slått kraftig i hodet og på kroppen og er nå på sykehus. Han har forklart at samboeren ble kidnappet av flere menn, som også banket ham opp.

Politiet leter nå etter kvinnen og gjerningsmennene, som skal ha forsvunnet i en sølvgrå Ford Focus og en hvit Mercedes.

Både kvinnen og mannen er i 40-åra. Åstedet ligger i Vestbygda, et stykke utenfor Stange sentrum. Ifølge h-a.no oppsøkte den forslåtte mannen selv en nabo og fortalte at han var blitt banket opp, og at noen hadde stukket av med kvinnen.

Operasjonssentralen ved Hedmark politidistrikt avviste lenge å bekrefte eller avkrefte saken, men meddeler i 16-tida at de har en etterforskning på gang, og at flere patruljer er satt inn i letingen.

Dagbladet følger saken.