Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kvinne kjørte ni mil i stjålet sykebil

En kvinne stjal en ambulanse i Oslo. Ved Fredrikstad kolliderte hun med en annen bil, men fortsatt videre.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Først etter ni mil, ved Vikane i Østfold, ble kvinnen stanset og pågrepet. Men det hele begynte i Oslo ved legevakta like før 14 i dag.

- Ambulansen sto utenfor Legevakta da den ble stjålet ca. klokka 13.45, sier operasjonsleder Ellen Ulvin i Oslo politidistrikt til Dagbladet.no.

Vitner meldte fra

Hun forteller at utrykningsbilen forsvant ned Storgata og deretter Hausmanns gate i Oslo sentrum. Bilen ble raskt observert av vitner, blant annet ved Tusenfryd, sørøst for Oslo.

En skadd

Da bilen kom til Råde etter å ha kjørt på E6 en stund, tok den av mot Fredrikstad. På riksvei 110 ble jakten på ambulansen tatt opp. Det endte med at den kjørte på en annen bil bakfra. I følge NRK Østfold ble en person lettere skadd i sammenstøtet.

Selv om ambulansen var involvert i en kollisjon stanset ikke kvinnen bak rattet. Hun fortsatte en stykke til. Ved Vikane ble sykebilen stanset og kvinnen pågrepet. Hun avhøres i ettermiddag i Fredrikstad politidistrikt.

OVERMANNET:</B> Kvinnen ble omringet av flere politibiler og pågrepet i Østfold i ettermiddag.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media