REDDES UT: Redningsmannskaper tar hånd om kvinnen (21) som ble sittende fast etter en bilulykke utenfor Sandefjord. Foto: Lasse Ljung/Nyhetsfoto
REDDES UT: Redningsmannskaper tar hånd om kvinnen (21) som ble sittende fast etter en bilulykke utenfor Sandefjord. Foto: Lasse Ljung/NyhetsfotoVis mer

Kvinne klemt fast i bil - alvorlig skadd

Luftambulansen kunne ikke komme.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no) En kvinne (21) er fraktet til Tønsberg sykehus med alvorlige skader etter at bilen hun var passasjer i kjørte av veien på Skiringssalsveien utenfor Sandefjord. Bilføreren, en 24 år gammel mann, fikk mindre skader i ulykken.

Luftambulanse ble rekvirert, men hadde ikke mulighet til å komme. Etter det Dagbladet.no kjenner til satt kvinnen fastklemt i opp til en halv time før ambulansepersonell fikk henne ut av kjøretøyet.

Bilen de to satt i kjørte av veien og krasjet i en lyktestolpe. Operasjonsleder Petter Aronsen i Vestfold politidistrikt mistenker at sjåføren var beruset.
- Vi mistenker at sjåføren kjørte med promille. Vi tar blodprøve av ham for å undersøke dette, sier Aronsen til Dagbladet.no.

Det var ifølge Aronsen vått, men ikke glatt på veien i det ulykken inntraff. Det var ingen andre biler involvert i ulykken.