Kvinne klemt i hjel

Fikk palle med jern over seg i Nydalen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Klokka 13.47 erklærte en lege på stedet at den unge kvinnen er omkommet. Da hadde brannmannskaper forsøkt å frigjøre henne fra metallgodset som hun kom i klem under i 13-tida.

Ulykka skjedde i et lager i Gjerdrumsveien i Nydalen.

- Det var en arbeidsulykke som skjedde ved lossing av metallgjenstander fra en lastebil. Kvinnen sto på utsiden av bilen og fikk godset over seg, sier operasjonsleder Inge Brekke ved Oslo politidistrikt.

Jenta ble liggende i klem under pallene og godset, og livet hennes sto ikke til å redde. En lege på stedet meldte til politiet at hun var omkommet en drøy halvtime etter at alarmen gikk.

- Vi skulle forsøke å løfte vekk godset ved hjelp av krokbilen vår eller løfteputer, sier vaktkommandør Ole Spansdahl ved Oslo brannvesen.

Politiet vet foreløpig ikke hvor gammel den unge kvinnen er, men noen av hennes foresatte er allerede underrettet om dødsfallet. Politiets krimvakt er også på åstedet.

- Det har vært en arbeidsulykke, og vi er der for å se hvordan vi kan bistå, sier vaktleder Oddleif Sveinungsen.

Politiet fikk nødmeldinga klokka 13.09.

<B>KUNNE IKKE REDDE KVINNEN: Operativ uteleder Rune Bjørsvik forteller at pallen skulle lastes av inne i et lager da ulykken inntraff.