Kvinne knivdrept i Oslo

Ektemannen (53) pågrepet og siktet.

KNIVDRAP: En 53 år gammel mann er pågrepet og siktet for å ha drept sin egen kone i Oslo. Foto: SVEIN GUSTAV WILHELMSEN
KNIVDRAP: En 53 år gammel mann er pågrepet og siktet for å ha drept sin egen kone i Oslo. Foto: SVEIN GUSTAV WILHELMSENVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En mann (53) er pågrepet i Harald Sohlbergs vei i Oslo, siktet for å ha drept sin egen kone med kniv i natt, opplyser vaktleder Fredrik Justad ved sentralvakta i Oslo politidistrikt til Dagbladet.

• Vet du noe om dette? Tips oss på sms/mms 2400, telefon 24 00 00 00 eller epost 2400@db.no.

Politiet tok seg inn i ekteparets leilighet, og fant kvinnen - som var et par år yngre enn mannen - drept. Siktede var også på åstedet. Ytterligere detaljer om motiv eller forløp er så langt ikke klart, og siktede holdes på legevakten av psykiatriske årsaker.

- Mannen er ikke i en tilstand hvor det er mulig å prate med ham, sier vaktlederen.

Et vitne, som «kan ha vært tilstede eller kommet like etterpå», ble avhørt i firetiden, sier Justad. Kriminalteknikere fra Oslo politidistrikt arbeidet i natt med å sikre spor fra leiligheten på Ellingsrud. Drapsvåpenet er trolig funnet.

Det var naboer som varslet om hendelsen like etter midnatt, men det er ikke kjent om det var bråk fra leiligheten eller annet som motiverte nødsamtalen. Pågripelsen skal ha vært udramatisk.