Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kvinne knivstukket i brystet

Stukket ned på Grorud T-banestasjon i Oslo.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): En kvinne er fraktet til Ullevål universitetssykehus, etter det Dagbladet.no kjenner til, med alvorlige skader. Hun skal ha blitt knivstukket i brystet på bussholdeplassen ved Grorud T-banestasjon i Oslo. 

Ifølge Dagbladet.no\'s opplysinger skal knivmannen ha truet flere personer på bussholdeplassen ved T-banestasjonen. Han skal til slutt ha blitt overmannet av publikum.

- Jeg hadde nettopp gått av bussen da jeg så mange personer begynne å samle seg sånn plutselig. Så snur jeg meg og ser en dame ligge på bakken mens andre prøver å roe ned en mann, sier et øyenvitne til Dagbladet.no.

Operasjonssentralen ved Oslo politidistrikt er foreløpig svært tilbakeholdne med opplysninger om knivstikkingen.

- Det jeg kan si, er at vi klokka 16.30 fikk inn melding om at en kvinne var blitt knivstukket på Grorud T-banestasjon, sier operasjonsleder Marianne Grinaker til Dagbladet.no.

Ifølge Grinaker er den antatte gjerningsmannen pågrepet, mens kvinnen er kjørt til Ullevål universitetssykehus. Skadeomfanget er foreløpig uvisst.

Det skal ha vært flere vitner til knivstikkingen, og politiet jobber nå på åstedet med å oppta vitneforklaringer samt drive teknisk etterforskning.

Dagbladet.no følger saken.

MMS-foto: DAGBLADET.NO-TIPSER
MMS-foto: DAGBLADET.NO-TIPSER Vis mer
image: Kvinne knivstukket i brystet

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!