KNIVSTIKKING: En kvinne ble knivstukket i halsen ved Danmarksplass i Bergen i 17-tiden fredag. Foto: Tim Christian Wassmo
KNIVSTIKKING: En kvinne ble knivstukket i halsen ved Danmarksplass i Bergen i 17-tiden fredag. Foto: Tim Christian WassmoVis mer

Kvinne knivstukket i halsen i Bergen sentrum

En person pågrepet etter væpnet aksjon.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbaldet): Politiet i Bergen fikk klokken 17.23 melding om at en kvinne (29) var stukket med kniv i halsen ved Danmarks plass i Bergen.

Mannen som er pågrepet er i midten av 40-årene og er mistenkt i saken. Mannen bodde i nærheten av åstedet, skriver politiet i en pressemelding.

Hjelp av vitner Politiet måtte bryte seg inn i en leilighet for å få tak i mannen som nå er pågrepet.

- Vi fant ham ved hjelp av vitner. Et vitne hadde fulgt ham til døren. Det var også vitner til selve knivstikkingen, sier Frank Listøl, politiets innsatsleder på stedet, til BA.no.

Gjerningsmannen rømte fra stedet etter knivstikkingen, og væpnet politi gjorde søk etter gjerningsmannen i området rundt Danmarks plass.

Ukjent tilstand I en pressemelding skriver politiet at kvinnen ble kjørt i ambulanse til Haukeland universitetssykehus. Kvinnen ble lettere skadet.

- Vi har mottatt pasienten, sier kommunikasjonrådgiver Fredrik Lorentzen ved Haukeland universitetssykehus til Dagbladet.

Ifølge vitner BA.no har snakket med var offeret i ferd med å krysse gaten med en sykkel da hun ble overfalt.