BLØDDE KRAFTIG: Her utfører politifolk livreddende førstehjelp på skadestedet i Markveien. Foto: Svein Gustav Wilhelmsen
BLØDDE KRAFTIG: Her utfører politifolk livreddende førstehjelp på skadestedet i Markveien. Foto: Svein Gustav WilhelmsenVis mer

Kvinne knivstukket i halsen på Grünerløkka

Fraktet til Ullevaal med kraftige blødninger.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| Kvinnen var bevisst da hun ble fraktet til sykehuset, etter at politiet fikk melding om knivstikkingen klokka 04.06 i morges.

Operasjonsleder Finn Belle kunne i 08.25-tida fortelle at kvinnen ikke ble kritisk skadd, og at hun blir brakt inn til avhør i formiddag.

Etter det Dagbladet får opplyst er kvinnen stukket i halsen.

Frilansfotografer som observerte kvinnen ligge på gata fortalte i morgentimene om store blødninger, men ambulansepersonell ankom stedet raskt.

Politiet søkte etter en mannlig gjerningsperson med mørk dunjakke og mørk lue. Hunder ble tatt i bruk under søket, og sjekket både gatene i nærheten og oppganger i boligområdet sentralt i Oslo.

- Vi har ingen mistenkte eller vitner. Vi kjenner heller ikke til foranledningen til hendelsen, men dette håper vi å få klarhet i etter å ha avhørt kvinnen, sier operasjonsleder Belle til Dagbladet.

Kvinnen ble funnet av en forbipasserende i Markveien på Grünerløkka.

BOLIGOMRÅDE: Her fraktes kvinnen vekk i ambulanse. Foto: Eivind Sæther/Dagbladet
BOLIGOMRÅDE: Her fraktes kvinnen vekk i ambulanse. Foto: Eivind Sæther/Dagbladet Vis mer