Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kvinne knivstukket i Kristiansand. To mistenkte pågrepet av politiet

Ukjent skadeomfang.

SKJEDDE UNDER BRO:  En kvinne er knivstukket under en bro i Kristiansand onsdag kveld.
Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix
SKJEDDE UNDER BRO:  En kvinne er knivstukket under en bro i Kristiansand onsdag kveld. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Politiet i Agder melder på Twitter om at en kvinne er knivstukket i Kristiansand sentrum. Kvinnens skadeomfang er foreløpig ukjent, men politiet skriver like før klokka sju torsdag morgen at hun er operert. Tilstanden er stabil.

Politiet har i forbindelse med knivstikkingen pågrepet to personer.

Ifølge Fædrelandsvennen har politiet avsperret et område ved Vesterveibroa, ved avkjørselen til Hampa og ferjeterminalen.

Under broa er det en teltleir bebodd av romfolk.

Innsatsleder på stedet, Hans Waage, bekrefter overfor avisa at både den skadde kvinnen og de to som er pågrepet er av utenlandsk opprinnelse.

Hva som har skjedd er foreløpig ukjent, og politiet har satt igang taktisk og teknisk etterforskning.

Politiet sier ikke noe utover dette til Dagbladet klokka 22.50.

Dagbladet kommer med mer.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling