KNIVSTIKKING: En kvinne ble torsdag ettermiddag knivstukket inne i en Kiwi-butikk i Møllergata i Oslo. Reporter: Nicolai Eriksen. Video: Frank Karlsen / Dagbladet Vis mer Vis mer

Kvinne knivstukket inne i matbutikk i Oslo

Skal ha blitt knivstukket i ryggen, ifølge politiet.

En kvinne ble like før klokka 13.00 torsdag ettermiddag knivstukket inne i en Kiwi-butikk i Møllergata i Oslo sentrum.

Det bekrefter politiets innsatsleder på stedet, Nicolai Bakke-Henden, til Dagbladet.

Kvinnen skal ha blitt knivstukket i ryggen, og var en kunde i butikken, ifølge politiet.

Vedkommendes helsetilstand er ukjent.

Én pågrepet

En person ble pågrepet kort tid etter ugjerningen. Vitner i butikken skal ha fulgt etter gjerningsmannen, og ledet politiet til ham, ifølge innsatsleder Bakke-Henden.

- Vi fikk flere meldinger om at en person hadde blitt knivstukket i ryggen, og at dette hadde skjedd i nærheten av en Kiwi-butikk i Møllergata. Så fikk vi melding av en ansatt ved den aktuelle butikken om at de hadde blitt utsatt for et ransforsøk, sier operasjonsleder i Oslo politidistrikt, Vidar Pedersen, til Dagbladet.

Dette viste seg seinere å ha vært en misforståelse, ifølge politiets innsatsleder på stedet.

Oppfattet som ransforsøk

Innsatsleder på stedet forteller at de ansatte først oppfattet hendelsen som et ransforsøk.

- Det skal ha vært konflikt og misforståelser inne i butikken mellom den pågrepne og den fornærmede, som var foranledningen til knivstikkingen, sier innsatsleder Nicolai Bakke-Henden til Dagbladet.

De første meldingene kom til politiet klokka 12.53. Meldingene handlet først om knivstikking. Flere patruljer rykket raskt ut til stedet.

- Etter en løpetur fikk en patrulje kontroll på en mann, som nå er pågrepet. Han ble tatt igjen ved Jacobs kirke, sier operasjonsleder Pedersen.

Dagbladet følger saken.