Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kvinne knivstukket på bar - døde av skadene

En kvinne ble kritisk skadd etter å ha blitt knivstukket på et serveringssted i Oslo 1. juli. Kvinnen døde av skadene.

KNIVSTIKKING: En kvinne (27) ble knivstukket i Behrensgate på Frogner i Oslo 1. juli. Kvinnen er erklært død. Foto: Frank Evensen
KNIVSTIKKING: En kvinne (27) ble knivstukket i Behrensgate på Frogner i Oslo 1. juli. Kvinnen er erklært død. Foto: Frank Evensen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En 27 år gammel kvinne er erklært død på Oslo universitetssykehus. Kvinnen var tsjekkisk statsborger og ble knivstukket på Tiffani Café på Frogner.

Faren til kvinnes barn, 51 år gammel tsjekkisk mann, ble pågrepet på stedet der knivstikkingen skjedde og er siktet for drapsforsøk.

FROGNER: Hendelsen skjedde i baren på Tiffani Café. Foto: Frank Evensen
FROGNER: Hendelsen skjedde i baren på Tiffani Café. Foto: Frank Evensen Vis mer

- Siktelsen mot mannen er nå endret til å gjelde drap, skriver politiet i en pressemelding.

Jobbet i Norge

Mannen ble tirsdag 3. juli varetektsfengslet for fire uker med brev og besøksforbud i hele perioden, samt to av disse ukene i fullstendig isolasjon.

Siktede og avdøde har tidligere hatt en relasjon, og har et felles barn.

Begge var i Norge for å jobbe.

Det var 1. juli klokka 19.20 politiet meldte i Oslo om en knivstikking i Behrensgate på Frogner. Kvinnen fikk livstruende skader av knivstikkingen, som skjedde i baren på serveringsstedet.

Ikke erkjent straffskyld

Mannen var mandag ettermiddag informert om at kvinnen er død, men har ikke fått informasjon om den skjerpede siktelsen, opplyser forsvareren hans, advokat Johnny Veum. 51-åringen har erkjent at han knivstakk kvinnen.

- Han har ikke erkjent straffskyld så langt. For det er deler av hendelsesforløpet han ikke husker, sier forsvareren til NTB.

- Han er svært lei seg og fortvilet over det som har skjedd. Det har vært en konflikt om et felles barn som han ikke har fått se på lang tid, sier Veum.

Kvinnens pårørende er informert og følges opp av politiets pårørendekontakter.