AKTIVT SØK ETTER GJERNINGSMANNEN: Innsatsleder Tom Berger om kvinnen som ble knivstukket i sitt eget hjem på Bekkestua. Mannen bak angrepet er ikke funnet. Video: NTB Scanpix Vis mer

Kvinne knivstukket på Bekkestua i Bærum

Stor politiaksjon for å finne gjerningsmannen. 

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Klokka 14.00 melder politiet i Asker og Bærum på Twitter at en kvinne er knivstukket på Bekkestua i Bærum sentrum.

- Fornærmede er en 59 år gammel kvinne som ble angrepet i sitt eget hjem. Hun er stukket i en arm og en fot, men er ikke livstruende skadet, opplyser politiets innsatsleder Tomm Berge til Dagbladet.

Kvinnen ringte selv ambulanse og er nå tatt hånd om av helsepersonell.

Tok kniv fra kvinnens kjøkken

Gjerningsmannen, en mann i 40-åra, skal ha brutt seg inn i leiligheten til kvinnen.

59-åringen, som er bosatt i Gamle Ringeriksvei, oppdaget først at mannen var ute i hagen hennes. Det var først da mannen kom inn i boligen, at han grep en kjøkkenkniv stakk henne.

- Mannen er fortsatt på frifot. Vi leter nå etter en mann med mørkt hår og har på seg en lys blå t-skjorte. Mulig rumener, sier operasjonssentralen.

Stor politiaksjon

Knivstikkingen skjedde i halv to tiden.

- Nå ønsker vi tips fra publikum. Totalt har vi elleve patruljer som leter i området. Vi har også bedt om bistand fra Oslo.

Budstikka skriver at store politistyrker har inntatt Bekkestua. Politiet er utstyrt med hjelmer og skjold og skal blant annet ha tatt oppstilling ved Bekkestua t-banestasjon.

- Vi har satt store ressurser på dette. Politiet søker nå i området i tillegg til å snakke med vitner som kan ha sett noe. Vi er også tilstede på sykehuset og snakker med den skadde kvinnen, sier Bergen på operasjonssentralen.

Politiet går fra dør til dør og spør om noen har opplysninger som kan lede dem til gjerningsmannen.

Dagbladet oppdaterer.

Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix Vis mer