Kvinne kollapset på kommunalt senter i Berlin

Viser symptom på ebola.

FORHOLDSREGLER: Politifolk ifører seg munnbind utenfor arbeidsformidlingssenteret i Prenzlauer Berg der den 30-årige kvinnen kollapset tidligere i dag.  Foto: MAURIZIO GAMBARINI / EPA / NTB SCANPIX
FORHOLDSREGLER: Politifolk ifører seg munnbind utenfor arbeidsformidlingssenteret i Prenzlauer Berg der den 30-årige kvinnen kollapset tidligere i dag. Foto: MAURIZIO GAMBARINI / EPA / NTB SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• SISTE: Ifølge Berliner Zeitung har leger ved Charité Virchow-sykehuset i ettermiddag undersøkt kvinnen, og kommet til at hun etter alt å dømme ikke er ebolasmittet.

Flere hundre besøkere ble i flere timer holdt tilbake i arbeidsformidlingens kontorer i bydelen Pankow.

Den 30 år gamle kvinnen lider med stor sannsynlighet av en mageinfeksjon. Hun var akkurat kommet tilbake fra et opphold i hjemlandet Nigeria, men ekspertene på Charité Virchow har allerede konstatert at hun ikke har beveget seg i regioner av landet hvor den fryktede epidemien herjer.

Totalt ble sju mennesker - derav seks som alle hadde vært i nærkontakt med kvinnen - brakt til Virchow, hvor de nå holdes isolert på en spesialavdeling fram til resultatet av blodprøvene foreligger.

BERLIN/OSLO (Dagbladet): Området rundt et arbeidsformidlingssenter i Berlin ble i dag sperret av etter at en kvinne tidligere i dag kollapset inne på senteret. Hun har ifølge Berliner Zeitung symptom på ebola, og er satt i isolat.

Den 30-årige kvinnen kommer fra Vest-Afrika - regionen med ebolautbruddet som til nå ifølge Verdens helseorganisasjon har tatt livet av 1229 personer og smittet 2240. Hun har nylig besøkt sitt hjemland, og har bl.a. høy feber.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer