Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kvinne kritisk skadd etter boligbrann på Nesodden - mann savnet

En person som bor i huset er ikke gjort rede for.

FULL FYR: En enebolig på Fagerstrand, på Nesodden, brant i kveld. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
FULL FYR: En enebolig på Fagerstrand, på Nesodden, brant i kveld. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Klokka 21.53 fikk Øst politidistrikt, Follo, beskjed om at det brant i en enebolig på Fagerstrand, Nesodden.

- En kvinne kom seg ut av huset og ble kjørt til sykehus. Hun har alvorlige forbrenningsskader. Vi har vært i kontakt med Ullevål sykehus. De opplyser at hun er kritisk skadet, sier operasjonsleder Øyvind Thoresen ved Øst politidistrikt til Dagbladet.

Mannen i huset er fortsatt savnet. Brannvesenet har ikke fått søkt gjennom huset fordi det fortsatt er flammer på stedet, sier operasjonsleder Magnar Tinjar ved Øst politidistrikt til NTB like over midnatt natt til søndag.

- Våre teknikere og etterforskere er på vei til stedet. Det drives fortsatt etterslokking. På grunn av høy temperatur har det ikke vært mulig å gå inn der før nå, sier Thoresen til Dagbladet klokka 11.

Eldre par

Han forteller at det ikke var noen andre i huset enn den 77 år gamle mannen som er savnet og hans 75 år gamle kone som nå ligger kritisk skadet på sykehus.

Gjennom hele natta jobbet brannvesenet med å slukke brannen.

Meldingen om brannen kom like etter klokka 22 lørdag kveld. Politiet opplyste da at alle nødetater var på vei til Fagerstrand på Nesodden, der et bolighus sto i full fyr.

Kort tid senere var brannvesenet i gang med slukningsarbeidet, og det ble startet søk etter en av beboerne som det ikke var gjort rede for.

Brannårsaken er foreløpig ukjent

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!