- Kvinne lot seg falle ut av vinduet da politiet skulle pågripe henne

Fraktet til sykehus, men skadene er ikke livstruende. Var etterlyst for soning.

HENTET AV AMBULANSE: En kvinne ble skadd etter et fall fra et vindu i en boligblokk i Oslo sentrum i ettermiddag. Foto: ARNA VIKANES SØRHEIM
HENTET AV AMBULANSE: En kvinne ble skadd etter et fall fra et vindu i en boligblokk i Oslo sentrum i ettermiddag. Foto: ARNA VIKANES SØRHEIM Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| OSLO (Dagbladet.no): En kvinne falt i 12.30-tida ut av et vindu i en boligblokk i Oslo sentrum.

Vaktleder Ole Petter Jacobsen ved sentralvakta i Oslo forteller til Dagbladet at kvinnen, som er norsk og i slutten av 30-åra, ikke er livstruende skadd.

Etterlyst
Ut i fra det Dagbladet kjenner til var store politistyrker samlet rundt bygården der fallet skjedde.

- Hun var etterlyst for soning av dom. Politiet var på stedet for å pågripe henne i boligblokken i Oslo sentrum, sier Jacobsen.

Kvinnen barrikaderte seg da for politiet, og politiet ble nødt til å ta seg inn med makt.

«Very important criminal»
- Da vi kom inn satt hun i vinduskarmen, og lot seg falle ut av vinduet. Hun hoppet ikke, men lot seg falle ut av vinduet, understreker Jacobsen overfor Dagbladet.

Vaktlederen forteller at hun er av de såkalte «VIC-klientene» - det vil si en «very important criminal» - en gjenganger.

- Hun er en kjent person for oss i oslopolitiet, avslutter Jacobsen.

Kvinnen ble hentet ut og fraktet til sykehuset i en ambulanse, og oslopolitiet var rett etter hendelsen tause om omstendighetene.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer