Kvinne med barnevogn påkjørt i Oslo

Kvinnen bekreftet omkommet - barnet er sendt til sykehus.

OMKOM: En kvinne med barnevogn ble tirsdag morgen påkjørt av en bil på Ring 2 mellom Uelandsgaten og Geitmyrsveien i Oslo. Kvinnen døde av skadene.
Foto: Torstein Bøe / NTB scanpix
OMKOM: En kvinne med barnevogn ble tirsdag morgen påkjørt av en bil på Ring 2 mellom Uelandsgaten og Geitmyrsveien i Oslo. Kvinnen døde av skadene. Foto: Torstein Bøe / NTB scanpixVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet i Oslo fikk klokken 08.38 melding om at en fotgjenger var påkjørt. Det kom raskt fram at kvinnen gikk med en barnevogn. Barnet er fraktet til sykehus med mindre skader.

Ulykken skjedde langs Ring 2 mellom Uelands gate og Geitmyrsveien.

Politiet opplyser at bilen kjørte opp på fortauet og traff kvinnen.

- Kvinnen hadde gått på fortauet på høyre side av veien med en barnevogn da hun ble påkjørt. Hun er alvorlig skadd og ambulansepersonell jobber med kvinnen på stedet, forteller operasjonsleder Tor Gulbrandsen i Oslo politidistrikt til Dagbladet.

Føreren av bilen er en kvinne i 50-årene. Det skal ikke være mistanke om promillekjøring.

- Vi undersøker det, men vi har ingen mistanke om det nå, sier Gulbrandsen.

- Ulykken skjedde like ved Oslo universitetssykehus Ullevål. En forbipasserende lege skal ha startet med umiddelbar gjennoplivning, sier innsatsleder Lasse Alver til Aftenposten.

Operasjonsleder forteller at Ring 2 vestover vil være stengt mellom Uelandsgate og Geitmyrsveien mens nødetatene arbeider på stedet.