Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kvinne med barnevogn påkjørt

Kvinnen er alvorlig skadd, men barnet er tilsynelatende uskadd.

ALVORLIG: Politiet melder at kvinnen er våken, og at hun er alvorlig skadd. Både kvinnen og barnet sendes til Ullevål sykehus. Video: Henning Lillegård. Reporter: Audun Hageskal Vis mer

FLATEBY (Dagbladet): Politiet i Øst melder om at en bil har kjørt på en dame med barnevogn ved Fjerdingby, nord for Flateby i Rælingen kommune.

Foto: Henning Lillegård/Dagbladet
Foto: Henning Lillegård/Dagbladet Vis mer

Ved 15.40-tida ble politiet varslet om at en fotgjenger ble påkjørt langs fylkesvei 120. Kvinnen er hardt skadd, opplyser operasjonsleder Atle Vesttorp til Dagbladet. Barnet framstår som uskadd.

- Hun hentes av luftambulanse. Hun er bevisstløs, sier Vesttorp.

Klokka 16.05 melder politiet at kvinnen er våken, og at hun er alvorlig skadd. Både kvinnen og barnet sendes til Ullevål sykehus.

- Da vi kom til stedet, hadde vitner allerede startet med førstehjelp, sier innsatsleder Håkon Berg til Dagbladet på stedet.

Han opplyser at barnet bare er noen uker gammelt.

Foto: Henning Lillegård/Dagbladet
Foto: Henning Lillegård/Dagbladet Vis mer

Ifølge Romerikes Blad skal kvinnen ha gått langs veien og blitt påkjørt. Vesttorp kan på nåværende tidspunkt ikke si om det har skjedd i forbindelse med for eksempel kryssing av vegen.

Bilføreren er på stedet, og blir ivaretatt av helsepersonell. Førerkortet er rutinemessig beslaglagt. Ifølge TV 2 har personen forklart at han ikke så kvinnen fordi han fikk sola i øynene.

Ulykken har skjedd ved Årnesvegen – mellom Flateby og Fjerdingby. Veien er midlertidig stengt, ifølge Romerikes Blad.

Dagbladet følger saken.