Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Kvinne med i to spektakulære ran

- Må ha vært en kvinne, sier vitner.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no:) Øyenvitner til det brutale Nokas-ranet i Stavanger har fortalt politiet at en av ranerne må ha vært en kvinne. Det er ganglaget og profilen til en av ranerne som gjør at vitnene tror dette. En politimann ble skutt og drept under ranet.

- Vi sitter fortsatt ikke med tekniske beviser på at en kvinne deltok under selve ranshandlingen i sentrum, men vi kan heller ikke utelukke det. Foreløpig har vi bare vitneobservasjonene å bygge på, sier politiinspektør Ernst K. Rossebø til Stavanger Aftenblad.

Disse opplysningene er nå veldig aktuelle etter at samboeren til David Aleksander Toska torsdag kveld ble arrestert og siktet for dødsranet i Stavanger.

Så mistenkelige kvinner

Også etter ranet av Postens brevsentral i Oslo for et drøyt år siden, ble en av ranerne av et vitne utpekt som kvinne. En postansatt sa i politiforklaringen sin at en kvinne var med på sjokkranet.

Ranerne var ikledd kjeledresser, hadde finlandshetter og åpnet ild mot politiet.

Etter ranet ble Dagbladet kontaktet av vitner som hadde sett to mistenkelige kvinner. Den ene ble sett på perrongen hvor ranerne hadde fluktbilene klare, og den andre ble observert i ventehallen på Oslo S.

  • På grunn av en strid om hvem som skal forsvare kvinnen som er siktet for Nokas-ranet, ble varetektsfengslingen i dag utsatt.
KVINNE: Ifølge vitner må en av ranerne ha vært en kvinne, på grunn av ganglaget og profilen.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media