Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kvinne meldte fra at eks-samboeren (70) var død. Nå er hun pågrepet

I Tydal i Sør-Trøndelag. 

FUNNET DØD: En 70 år gammel mann ble funnet død med synlige skader i Tydal i Sør-Trøndelag. Foto: Ole Martin Wold / NTB Scanpix
FUNNET DØD: En 70 år gammel mann ble funnet død med synlige skader i Tydal i Sør-Trøndelag. Foto: Ole Martin Wold / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Kvinnen som i går meldte fra at hun hadde funnet sin tidligere samboer (70) død i Tydal i Sør-Trøndelag, er nå pågrepet av politiet.

Hun ble pågrepet i 20.45-tida i går kveld, ifølge Adresseavisa.

- Hun er satt i varetekt fordi vi må undersøke åstedet skikkelig. Hun bor der og var til stede da avdøde gikk bort, sier Arve Vagnhild på krimvakta til VG.

Den foreløpige obduksjonsrapporten viser at mannen trolig ikke var utsatt for noe straffbart, skriver Adressa.

Mannen skal ha blitt funnet død i sitt eget hjem. Adressa skriver at kvinnen per nå ikke er formelt siktet i saken.

- Det sitter en dame i arresten. Hun er pågrepet, men det er ikke tatt ut siktelse. Utifra omstendighetene holdes hun i varetekt. Vi tar en vurdering fortløpende, sier Jens Einar Kvenild ved Krimvakta til avisa.

Mannen var tydelig skadd da han ble funnet, skrev Dagbladet i går kveld.

- Nå skal vi undersøke åstedet, og spørre litt rundt. Da patruljen ankom fant de skadene på mannen mistenkelige nok til å gjennomføre en bredere etterforskning, sa operasjonsleder Bernt Tiller i Sør-Trøndelag politidistrikt til Dagbladet fredag.

Har du tips i saken? Kontakt oss på 24 00 00 00 eller send SMS/MMS til 2400.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media