Kvinne mistenkt for voldtekt av skolegutt

Den 15 år gamle gutten fra Götaland kom sterkt rystet til politistasjonen i hjembyen og fortalte at han var blitt voldtatt. En 35 år gammel kvinne er arrestert og mistenkt for overgrepet på skolegutten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kvinnen bor i guttens nabolag, og 15-åringen reagerte derfor ikke spesielt på at hun ba om å få sitte på med han på mopeden.

  Da de kjørte inn på en mindre vei, ba kvinnen gutten om å stoppe ved et skogholt. Her skal voldtekten ha funnet sted, melder svenske Aftonbladet.

Uklart

Den unge svensken skal være sterkt preget av hendelsen som fant sted forrige fredag. Det er uvisst om kvinnen har tvunget gutten til til samleie, eller om han er blitt seksuelt utnyttet på annen måte.

  Börje Svensson, psykoterapeut i svenske Redd Barna, sier til Aftonbladet at det største overgrepet mot gutten er følelsen han har av å ha blitt sterkt utnyttet og ydmyket.

Manipulert

- Kvinnen har manipulert gutten til seksuell handling, og først i etterkant kommer bevistheten om at han var blitt sterkt utnyttet veltende opp i ham, sier psykoterapeuten.

  Politiet har tatt prøver av både gutten og kvinnen, og venter nå på resultatene av disse.

  Kvinnen har innrømmet at hun har hatt kontakt med gutten, men nekter for at hun har voldtatt ham. Hun er ikke tidligere straffedømt.