Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kvinne og barn (6) drept

31-åring tilstod i avhør.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Politiet i Västmanland rykket i morges ut til en liten by utenfor Surahammar i Sverige etter at en innringer varslet politiet om at «noe fælt» hadde skjedd.

På stedet fant politiet en kvinne og et barn - begge døde. I tillegg pågrep politiet den skadde gjerningsmannen i villaen. Den 31-årige mannen har tilstått drapene og er nå siktet i saken.

- Han har erkjent sier etterforskningsleder Carl-Johan Norström til Expressen. Innrømmelsen kom i et avhør med polititet.

Mannen ble sendt til sykehus for å få behandling for skadene politiet mente han påførte på seg selv, men befinner seg nå på politihuset i Västerås.

- Skadene er ikke alvorlige, sier politiet.

De døde, en kvinne og et seks år gammelt barn, ble drept bare 40 kilometer fra Arboga, der to små barn ble drept for halvannen uke siden.

Politiet vil ikke gå inn på hva slags relasjon det var mellom mannen og kvinnen, men bekrefter at de stod hverandre nær. Heller ikke hvordan de to ble drept, vil politiet gi noen opplysninger om.

Det er ennå ikke klart hva motivet for drapene var.

DOBBELTDRAP: På denne gården i Lisjö utenfor Surahammar i Sverige ble kvinnen og barnet funnet drept. Foto: LEIF BJERKE
DOBBELTDRAP: På denne gården i Lisjö utenfor Surahammar i Sverige ble kvinnen og barnet funnet drept. Foto: LEIF BJERKE Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media