Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kvinne og barn omkom i brann i Oslo

En 2½ år gammel gutt og en 36-årig kvinne omkom etter en brann i en loftsleilighet i Oslo sentrum i natt. En 43 år gammel mann som også befant seg i boligen i Fredrikke Quamsgate 11, er utenfor fare.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

De tre ble brakt til Ullevål sykehus, der kvinnen og barnet døde etter en times gjenopplivingsforsøk. Gutten døde av røykskader og kvinnen av inhalasjonsskader.

  For den lettere røykskadde mannen er situasjonen ikke lenger alvorlig, får NTB opplyst ved Ullevål sykehus.

Utbrent

Brannvesenet fikk melding om brannen i leiegården kort tid før klokka 03.00. Etter om lag en halv time hadde brannmannskapene klart å slukke brannen. Da var leiligheten i 5. etasje utbrent, opplyser vaktkommandør Bjørn Andersen ved Oslo Brannvesen til NTB.

  Til sammen 12 personer ble evakuert i forbindelse med slukkingsarbeidet. Brannmannskapene klarte å forhindre at brannen spredte seg til andre leiligheter. Det var også en ubebodd loftsleilighet ved siden av brannstedet.

  Brannen begynte i leilighetens stue eller kjøkken. Det var relativt lite flammer og svært mye røyk.

  Politiet var i formiddag i ferd med å etterforske årsaken til brannen, opplyser politiavdelingssjef Laila Back i voldsavsnittet ved Oslo politidistrikt.

(NTB)

<B>UTBRENT: </B>Brannmannskap rydder opp utenfor leiegården i Oslo i morges. Leiligheten der en kvinne og et lite barn omkom i natt, var helt utbrent.<BR>

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!