MISTENKELIGE DØDSFALL: Politiet etterforsker de to dødsfallene som mistenkelige og har tilkalt Kripos, som er på vei fra Oslo. Foto: IRIS SKADAL
MISTENKELIGE DØDSFALL: Politiet etterforsker de to dødsfallene som mistenkelige og har tilkalt Kripos, som er på vei fra Oslo. Foto: IRIS SKADALVis mer

Kvinne og mann funnet døde

Ikke i familie med hverandre. Kripos på vei til Nordfjord.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Det er fortsatt uklart hva som var foranledningen til at to personer rett før midnatt ble funnet døde i Ytre Torheim i Sogn og Fjordane. Kripos er koblet inn og ventes til den lille bygda ved Nordfjordeid i løpet av dagen.

- De døde er en kvinne og en mann, henholdsvis i 40- og 50-åra. De er ikke i familie med hverandre, men kjenner hverandre og har tilknytning til lokalsamfunnet, sier Inger Lill Lanes, lensmann i Stryn, til Dagbladet.no.

De to ble funnet utendørs på en vei på en privat eiendom, og åstedet er nå sperret av i en stor radius i påvente av at etterforskerne fra Kripos ankommer fra Oslo.

Lanes vil ikke si noe om eventuelle teorier politiet arbeider ut fra, men det er på det rene at ingen er etterlyst i forbindelse med dødsfallene, som betegnes som mistenkelige.

Det bor under 100 personer i bygda, og Lanes opplyser at politiet allerede har snakket med flere av innbyggerne. Likevel er ikke alle pårørende varslet ennå, og de dødes fulle identitet vil ikke bli frigitt før så er skjedd.