Molde

Kvinne og mann funnet døde

To eldre personer er funnet døde på en adresse i Molde.

MOLDE: To personer er funnet døde i en bolig i Molde sentrum, melder politiet i Møre og Romsdal. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Torsdag ettermiddag opplyser politiadvokat Yngve Skovly ved Møre og Romsdal politidistrikt til Dagbladet at det har blitt gjort funn av to døde personer i en bolig i Molde sentrum.

- Vi ble varslet klokka 13.30 av en person som ankom stedet, som fortalte at det lå to døde personer i den aktuelle boligen, sier Skovly til Dagbladet.

- Politipatruljen kom raskt til stedet og konstaterte at to personer var døde. Deretter ble åstedet avlåst i påvente av kriminaltekniske undersøkelser. Vi kan ikke si noe mer før krimteknikerne har fått gjennomført sitt arbeid på stedet, opplyser Skovly.

Foto: Tipser.
Foto: Tipser. Vis mer

I en pressemelding fra politiet 16:40 torsdag opplyser politiet at det er en eldre mann og kvinne som er funnet døde. De to er ikke endelig identifisert.

- Det er all grunn til å tro at det er beboerne i boligen som er funne døde. Dødsårsaken vil bli fastslått gjennom obduksjon, sier politiadvokat Yngve Skovly i pressemeldinga.

Beboerne i boligen er et ektepar.

Foto: Bjørn Brunvoll, Romsdals Budstikke / NTB
Foto: Bjørn Brunvoll, Romsdals Budstikke / NTB Vis mer

Det er foreløpig ikke mistanke om at de to er utsatt for noe kriminelt, opplyser politiet til NTB. Ingen er heller mistenkt eller pågrepet i saken.

Det var Romsdals Budstikke som først omtalte funnet.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer