Kvinne og mann knivstukket utenfor Oslo City

Mann pågrepet. Politiet fant blodig kniv.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

To personer er lettere skadet etter at en mann stakk dem med kniv utenfor Oslo City i Oslo sentrum i dag.

- Vi fikk melding om knivstikkinger ved byporten. Flere patruljer og ambulanser dro ned, sier innsatsleder Ola Kroken til Dagbladet.no.

Mens politi og ambulansepersonal behandlet de to knivofrene, dukket plutselig gjerningsmannen opp igjen.

- Han ble pekt ut av flere vitner til selve overfallene, og ble pågrepet av politifolkene som var på stedet, sier operasjonsleder Olaf Erdal til Dagbladet.no.

Foreløpig kan det se ut til at gjerningsmannen overfalt sine ofre uten motiv. Etter det Dagbladet.no kjenner til ble det funnet en blodig kniv i nærheten av åstedet.

- Vi vet ikke hva som er foranledningen, men det kan se umotivert ut, sier operasjonsleder Olaf Erdal til Dagbladet.no.

En mann og en kvinne ble sendt med lettere skader til Ullevål universitetssykehus. De skal ikke være alvorlig skadet. Politiet vet foreløpig ikke hvem knivmannen er.

- Vi har ingen identitet på ham ennå. Nå er han på vei inn til vår arrest, sier han til Dagbladet.no.

STAKK TO: Her pågriper politiet knivmannen som slo til mot to utenfor T-banenedgangen ved Oslo City. I bakgrunnen står ambulansen hvor en av de to ofrene behandles. Foto: Hans-Martin Tømt Rud
STAKK TO: Her pågriper politiet knivmannen som slo til mot to utenfor T-banenedgangen ved Oslo City. I bakgrunnen står ambulansen hvor en av de to ofrene behandles. Foto: Hans-Martin Tømt Rud Vis mer
Kvinne og mann knivstukket utenfor Oslo City