- Kvinne og to barn drept av dødskult

Ofrenes blod funnet på dødsalter - åtte arrestert.

DØDSHELGEN: «La Santa Muerte» - «Dødshelgenen», tilbes i enkelte miljøer i Mexico. Nå har politi i delstaten Sonora pågrepet åtte personer de mener har stått bak tre ritualdrap. En 55 år gammel kvinne og to ti år gamle gutter skal ha blitt ofret til «Dødshelgenen». Bildet er fra en butikk i Ciudad Juarez. (AP Photo/Rodrigo Abd, File)
DØDSHELGEN: «La Santa Muerte» - «Dødshelgenen», tilbes i enkelte miljøer i Mexico. Nå har politi i delstaten Sonora pågrepet åtte personer de mener har stått bak tre ritualdrap. En 55 år gammel kvinne og to ti år gamle gutter skal ha blitt ofret til «Dødshelgenen». Bildet er fra en butikk i Ciudad Juarez. (AP Photo/Rodrigo Abd, File) Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Åtte personer er arrestert etter det politiet mener er ritualdrap utført av dødskulten som tilber «La Santa Muerte» - «Dødshelgenen», i Mexico.

To ti år gamle gutter og en 55 år gammel kvinne skal ha blitt ofret ved et dødsalter der «Dødshelgenen» tilbes.

- Blodet deres ble spredd rundt et alter der dødshelgenen tilbes, sier Jose Larringa, talsmann for påtalemyndigheten i Sonora, nord i Mexico, ifølge AP.

Helgenstatuen er et skjelett, kledd i silke. Helgenen anerkjennes ikke av den katolske kirken, men tilbes i enkelte miljøer, ved at man legger godteri, sigaretter og røkelse ved statuens føtter.

- Lot dem blø i hjel - Etterforskningen viser at man kuttet pulsåren i halsen på ofrene, og at de hadde kutt ved håndleddene. Blodet ble fordelt rundt alteret til helgenen, sier Larringa.

Larringa sier at det første offeret skal ha blitt drept i 2009, det andre 2010, og det siste tidligere denne måneden.

- Ritualet ble utført om natten, og de tente lys. De kuttet ofrene mens de fortsatt levde, og lot dem blø i hjel mens de samlet blodet, sier Larringa til AP.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer