Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kvinne omkom etter boligbrann

Onsdag kveld ble ei kvinne funnet bevisstløs i en brennende enebolig i Askim. Natt til torsdag bekreftet Ullevål sykehus at kvinnen døde av skadene.

DØDSBRANN: En kvinne er bekreftet omkommet etter å ha blitt hentet ut av en overtent bolig i Askim. Foto: Freddie Larsen
DØDSBRANN: En kvinne er bekreftet omkommet etter å ha blitt hentet ut av en overtent bolig i Askim. Foto: Freddie Larsen Vis mer

Natt til torsdag ble en kvinne bekreftet omkommet etter å ha blitt funnet bevisstløs i en brennende enebolig i Askim onsdag kveld.

Det var klokka 00.12 at Ullevål sykehus bekreftet at kvinnen hadde omkommet, ifølge politiet.

Onsdag kveld ble politiet varslet om full overtenning i boligen.

- Den første meldinga vi fikk fra våre patruljer var at det var mye tung, svart røyk fra huset, men ikke noen flammer. Det kan da fastslås at det er høy temperatur og mye sot inne i boligen. Når vi da må inn, så blir det tilført oksygen, og flammene blusser opp, sa operasjonsleder Terje Marstad til Dagbladet.

Fikk førstehjelp

Kvinnen ble gitt livreddende førstehjelp på stedet, før hun ble fløyet til Ullevål sykehus. Der ble hun lagt i et trykkammer.

- Etter all sannsynlighet så er det vedkommende som meldte til AMK at det var brann som er funnet inne i boligen av røykdykkere, sier operasjonslederen.

Politiet vet så langt ikke hvor i huset brannen brøt ut. Krimteknikerne kommer ikke til å gjøre noen undersøkelser før torsdag morgen, da boligen må luftes ut.

Kvinnens pårørende er blitt informert.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media