Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kvinne omkom etter påkjørsel

64-åring påkjørt i gangfelt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no):  En 64 år gammel kvinne døde av skadene hun pådro seg etter å ha blitt påkjørt i et gangfelt i Trondheim onsdag morgen, melder adressa.no.

Gangfeltet var ikke regulert med trafikklys, og fartsgrensen på stedet var 50 kilomter i timen, opplyser politibetjent Bård Jacobsen ved Krimvakta i Sør-Trøndelag til Dagbladet.no.

Tidlig i morges

Ulykken skjedde på et gangfelt i krysset mellom Vensveien og Utleirveien på Risvollan i Trondheim. Politiet fikk melding om påkjørselen klokka 07.02 i morges, og rykket ut sammen med brannvesen og luftambulanse.

- Det var mørkt ute da ulykken skjedde, men med gatebelysning, sier Jacobsen.

Kvinnen var da bevisstløs og alvorlig skadd etter påkjørselen. Hun ble kjørt til St. Olavs Hospital, der hun omkom noen timer seinere.

Det var aldri kontakt med kvinnen etter ulykken, og man fryktet derfor at saken ville få et tragisk utfall. 

Saken etterforskes

Sjåføren av bilen som kjørte på kvinnen sitter nå i avhør hos politiet. Det er også avhørt et vitne.

- Det er ikke mistanke om promillekjøring, men er tatt rutinemessig blodprøve og beslag i førerkort, opplyser Jacobsen.
 

Saken blir nå etterforsket som en veitrafikk-ulykke, og politiets egene trafikkulykkesgruppe har vært på åstedet for å sikre spor. Bilen vil også bli undersøkt.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling