HØYDRAMATISK: En kvinne i 50-åra er livstruende skadd etter at den blå bilen midt i bildet kjørte i stor fart i gågata i Tromsø. Foto: Roy Stenersen
HØYDRAMATISK: En kvinne i 50-åra er livstruende skadd etter at den blå bilen midt i bildet kjørte i stor fart i gågata i Tromsø. Foto: Roy StenersenVis mer

Kvinne omkom etter råkjøring i gågata i Tromsø

Bilfører krasjet i verditransport og skadet to gående. En av disse er nå bekreftet død.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| (Dagbladet): En mann i 25-30-årene har kjørt en personbil i høy fart gjennom gågata i Tromsø.

Voldsomme smell Bilen traff først en person, før den kjørte inn i en verditransport - som selv flyttet seg etter det kraftige sammenstøtet.

Øyenvitner beskriver voldsomme smell.

- Bilen kom nordfra i Storgata. Etter at den passerte Stortorget, ga den full gass og kjørte rett inn i en pengetransportbil utenfor Fokus bank. Bilen som kom i høy fart traff mennesker før den traff pengetransportbilen, sier vitnet Hans Jonny Jensen til Nordlys.

Omkom Ifølge politiets innsatsleder Gaute Hoff er tre personer skadd.

Det er snakk om en kvinne i 50-åra, som ble truffet av verditransportbilen. Sjåføren av bilen er fraktet til UNN, og i tillegg er en yngre kvinne skadd.

Hun ble trolig truffet i høy fart.

Kvinnen i 50-åra ble også kjørt til Universitetssykehuset Nord-Norge (UNN). Ifølge Nordlys er kvinnen død, noe sykehuset bekrefter i 1550-tida.

Et nært familiemedlem av sjåføren opplyser til Nordlys at sjåføren har diabetes, og nylig har begynt med en ny medikamenttype, og at det kan ha påvirket sjåførens tilstand da ulykken skjedde.