KOLLIDERTE:  eldre kvinne omkom i en trafikkulykke på riksvei 23, på Follo-siden av Oslofjordtunnelen. En bobil og en lastebil kolliderte ved 17-tiden torsdag.
Foto: Gyda Nesje / NTB scanpix
KOLLIDERTE:  eldre kvinne omkom i en trafikkulykke på riksvei 23, på Follo-siden av Oslofjordtunnelen. En bobil og en lastebil kolliderte ved 17-tiden torsdag. Foto: Gyda Nesje / NTB scanpixVis mer

Kvinne omkom i bobilulykke ved Oslofjordtunnelen

En kvinne i 70-årene omkom i en voldsom kollisjon mellom en bobil og en lastebil på riksvei 23, på Follo-siden av Oslofjordtunnelen. Ektemannen ble alvorlig skadd.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En bobil og en lastebil kolliderte torsdag ettermiddag ved rundkjøringen ved riksvei 23 i Follo.

En kvinne i 70-årene omkom i kollisjonen. Hennes ektemann, som også er i 70-årene, er hardt skadd og ble fløyet til Oslo universitetssykehus. Like etter klokken 21 opplyser politiet at mannen er utenfor livsfare.

– Ekteparet er bosatt i Larvik og pårørende er varslet, sier operasjonsleder Ann Elisabeth Svanberg hos politiet i Follo til Drammens Tidende. Føreren av lastebilen kom uskadd fra den voldsomme kollisjonen.

Ifølge Aftenposten krasjet bobilen av ukjente årsaker inn i lastebilen bakfra. Sammenstøtet var så kraftig at bolbilen der kvinnen satt, ble delt i to, der den ene delen fortsatte flere titalls meter framover. Inventar fra bobilen lå strødd utover asfalten.

Ulykken skjedde ved 17-tiden torsdag, og politiet gikk tidlig ut med at det var snakk om en alvorlig ulykke. Kort tid senere opplyste politiet at ulykken fikk dødelig utgang. Oslofjordtunnelen ble stengt i begge retninger i mange timer etter ulykken. Den åpnet igjen like etter klokken 23.30.

(NTB)