Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kvinne omkom i frontkollisjon i Vestfold

Én mann fraktet til sykehus i luftambulanse, også en tredje person skadd.

GLATT: Veien blir beskrevet som ekstremt glatt på ulykkesstedet i Eidsfoss. Tilstanden til de skadde var i ettermiddag ikke kjent. Foto: VEGARD M. AAS
GLATT: Veien blir beskrevet som ekstremt glatt på ulykkesstedet i Eidsfoss. Tilstanden til de skadde var i ettermiddag ikke kjent. Foto: VEGARD M. AAS Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En kvinne omkom og to menn ble skadd da to personbiler frontkolliderte i Eidsfossveien på Hof i Vestfold i ettermiddag.

- Det var to personer i den ene bilen. En kvinne var fastklemt, og ble erklært død på stedet. Føreren ble flydd i luftambulanse til Ullevål sykehus. Føreren av den andre bilen ble kjørt til sykehuset i Tønsberg, skriver operasjonsleder Marius B. Knudsen ved Vestfold politidistrikt i en pressemelding.
  Tilstanden til de to skadde er foreløpig ikke kjent. Veien er nå stengt og ulykkesgruppa fra Statens vegvesen er på vei til stedet.

- Det er svært glatt på stedet, opplyser Knudsen.

Dagbladet.no kommer med mer.