Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kvinne omkom i frontkollisjon mellom brøytebil og personbil

Kollisjonen skjedde på E39 ved Kyllingstad i Rogaland.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet/NTB): Sør-Vest politidistrikt melder at sjåføren av personbilen ble erklært død på stedet.

Operasjonsleder Toralv Skårland opplyser at de ikke kjenner til hendelsesforløpet til ulykken. Det var brannvesenet som frigjorde personen fra bilen.

- Patruljen har meldt om at det er glatt på stedet, sier han.

Føreren av personbilen satt fastklemt etter ulykken, og om lag en time senere meldte politiet på Twitter at vedkommende ble erklært død på stedet.

- Alle tilgjengelige ressurser var på stedet, også luftambulansen. Men livet til sjåføren av personbilen sto dessverre ikke til å redde, sier operasjonsleder i Sørvest politidistrikt, Toralv Skårland, til NRK.

Sjåføren av personbilen var alene i bilen.

- Det var en kvinne i 40-årene. Pårørende er varslet. Det er personbilen som har kommet over i motsatt kjørefelt og frontkollidert. Men årsaken er uklart, sier operasjonsleder Kurt Løklingholm til NTB.

Politiet vil ikke spekulere i om det er det glatte føret som er årsak til dødsulykken.

Veien ble stengt etter ulykken, men klokken 00.25 opplyser politiet til NTB at veien er åpnet i sørgående retning, og vil åpne i nordgående retning om kort tid.

- Politiets krimtekniske gruppe og ulykkesgruppen i Statens vegvesen har avsluttet arbeidet på stedet, sier Løklingholm.

Politiet fikk melding om ulykken klokka 18.35.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!