Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kvinne omkom i ulykke i Hakadal

En kvinne omkom og tre personer ble skadd da bilen de satt i kjørte utfor veien på riksvei 4 ved Hakadal i Akershus natt til søndag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

To av de skadde, en mann og en kvinne, ble sendt til Ullevål universitetssykehus, mens en mann ble brakt til Akershus universitetssykehus. Den omkomne kvinnen var passasjer i bilen.

- Bilen kjørte utfor veien og 30 meter ut på et jorde. Flere ble sittende fastklemt etter ulykken, sier vaktsjef Geir Eriksen i Romerike politidistrikt til NTB.

Alle fire er rundt 20 år gamle. Politiet vet foreløpig ikke hva som var årsaken til ulykken, som de fikk melding om klokka 1.35.

NTB

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling