Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kvinne omkom i utforkjøring

Og robust bil berget familie i frontkollisjon i Vestfold.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): En kvinne som var aleine i bilen mistet livet i en utforkjøring på en rett og flat strekning på riksvei 314 i Vestfold i dag.

Det har vært sludd og subbete føre i området i dag, men ifølge politiet var det ikke spesielt glatt på den våte asfalten.

- Vi har vært i kontakt med eieren av bilen og fått vite hvem som disponerte den, men identifikasjonen av den omkomne blir neppe klar før over helgen, sier operasjonsleder Tove Bakke i Vestfold politidistrikt til Dagbladet.no.

Det var en forbipasserende som meldt fra om ulykken like etter 12 i dag. Da lå bilen mot et tre oppe i en skråning. Kvinnen var død da redningsmannskapene kom fram. Det har ikke meldt seg noen øyenvitner til ulykken.

Berget seg i stor bil
En annen alvorlig ulykke i Vestfold ved 11.30-tiden førte til at en kvinne i midten av 70-årene ble fraktet til Ullevål universitetsykehus med helikopter etter en front mot front-kollisjon på riksvei 319 ved Oasen Hageland mellom Sande og Berger.

Kvinnen var aleine i en liten Opel Corsa personbil, kom over i feil kjørebane og traff en større bil med et foreldepar og to barn i 15-16 års alderen.

- Alle fire har vært til sjekk ved sykehuset i Drammen for mindre skader. De har trolig vært heldige og unngått langt mer alvorligere skader fordi de satt i en stor bil, en Honda CRV, sier operasjonsleder Morten Eriksson ved Søndre Buskerud politidistrikt til Dagbladet.no.

Politiet fikk vite fra sykehuset ved 17-tiden at kvinnen er alvorlig, men ikke livstruende skadd. Hun skal opereres for bruddskader.

 MÅTTE SKJÆRES LØS:  Brannvesenet måtte skjære av taket på ulykkesbilen i Re i Vestfold for å få ut den omkomne bilføreren. Foto: Tor Keiser.
MÅTTE SKJÆRES LØS: Brannvesenet måtte skjære av taket på ulykkesbilen i Re i Vestfold for å få ut den omkomne bilføreren. Foto: Tor Keiser. Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media