Kvinne omkom og baby skadd etter bilulykke

I Granvin i Hardanger i formiddag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

||| Én kvinne omkom og to personer, blant dem en seks måneder gammel gutt, ble alvorlig skadd i en ulykke i Granvin i Hardanger lørdag formiddag. Politiet fikk melding om ulykken like etter klokka 11.30.

— To biler var involvert i ulykken. En person er bekreftet omkommet, og i tillegg er fem personer skadd. Tre av disse er fraktet til Haukeland universitetssjukehus med luftambulanse, mens to er fraktet til Voss sykehus, sier operasjonsleder Konrad Grindeland i Hordaland politidistrikt til NTB. Haukeland opplyste til NTB lørdag ettermiddag at en mor på 26 år og hennes seks måneder gamle sønn er innlagt ved sykehuset. Moren har lettere skader, mens babyens tilstand er alvorlig, men stabil.

Ved sykehuset i Voss er tilstanden for en 46-årig kvinne alvorlig, men stabil. En 37-årig mann er også innlagt ved sykehuset, men kom fra ulykken med lettere skader. Den siste skadde ble sendt til kontroll på legevakta.

Møteulykken skjedde på riksvei 13 i ved Granvinsvatnet i Granvin kommune i Hordaland. Kvinnen som omkom, var passasjer i en av bilene. Alle de fem i bilen kommer fra et arabisk land, trolig Irak, sier politiet, ifølge bt.no. Samtlige bor i Kinsarvik i Hardanger, bekrefter operasjonsleder Bjarne Flokenes i Hordaland politidistrikt. Sjåføren i den andre bilen, en mann på 32 år, var alene. Han kom fra ulykken med mindre skader. Politiet kjenner foreløpig ikke årsaken til ulykken, men veibanen på riksvei 13 var lørdag glatt på enkelte områder.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer