Kvinne omkommet - ektemannen mistenkt

Politiet sier den 40 år gamle kvinnen kan ha dødd av skader påført i forbindelse med seksuell aktivitet. I morgen fremstilles mannen for varetektsfengsling.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den 42 år gamle mannen fra Frøya i Sør-Trøndelag blir i morgen framstilt for varetektsfengsling etter at hans kone ble funnet død i parets bolig i går kveld.

Mannen er siktet for legemsbeskadigelse med døden til følge. Den 40-årige kvinnen ble funnet omkommet av en nabo ved 20-tiden lørdag kveld. Mannen skal ha sovet da naboen kom.

Ifølge politiet i Uttrøndelag er kvinnen påført skader, men de vet ikke om det er disse skadene som har forårsaket hennes død. Hun er sendt til Regionsykehuset i Trondheim (RiT), hvor det i morgen vil bli foretatt en obduksjon for å fastslå dødsårsaken.

- Det ser ut som om skadene kan være påført kvinnen i forbindelse med seksuell aktivitet, men vi kjenner ikke til om disse skadene er dødsårsaken, sier politifullmektig Kjell Erik Waclawczyk ved Uttrøndelag politidistrikt til NTB.

Politiet mener de har skjellig grunn til å mistenke ektemannen for legemsbeskadigelse med døden til følge, men vil avvente resultatet av obduksjonen for å fastsette en endelig siktelse.

Den mistenkte er avhørt, men har i følge politiet ikke kastet lys over hva som skjedde, melder Adresseavisens nettutgave.

Ekteparet hadde vært på fest fredag kveld og returnerte hjem natt til i går. Hun ble funnet død av en nabo lørdag kveld klokken 20.00. Ektemannen lå da og sov. Politiet vet ikke når kvinnen døde.

(NTB/Dagbladet.no)