Kvinne overfalt i Bergen - politiet vil ha kontakt med denne mannen

Politiet vil vite om mannen har opplysninger som kan ha betydning for saken.

HVIT LUE: Politiet ønsker å komme i kontakt med personen i videoen for å avklare om vedkommende vet noe om hendelsen. Personen har hvit lue, mørk jakke, mørke bukser og hvite sko av lav fasong. Vedkommende har muligens hvit genser eller jakke under ytterjakka. Personen går i retning Sigurds gate kl. 02.21 natt til ... Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Natt til i går fikk politiet i Bergen inn en anmeldelse fra en kvinne som skal ha blitt overfalt i krysset mellom Rosenbergs gate og Sigurds gate i Bergen sentrum.

Kvinnen gjorde motstand

- Det skal ha vært utdelt slag og spark mot kvinnen, samt trusler om at gjerningspersonen ville ha seksuell omgang med henne, sier politiadvokat i Vest politidistrikt, Cathrine Krohn til Dagbladet.

- Voldsepisoden ble avbrutt ved at kvinnen gjorde motstand og ropte.

Hendelsen skal ha funnet sted mellom halv tre og kvart på tre natt til torsdag 27. oktober.

I dag offentliggjorde politiet i Bergen en video de har hentet inn fra videoovervåkningen i Rosenberggaten 20.

Videoen viser en person med hvit lue, mørk jakke, mørke bukser og hvite sko. Personen har muligens hvit genser eller jakke under ytterjakka.

Vil ha tips

Mannen går i retning Sigurds gate kl.02.21 natt til torsdag.

- Vi har foretatt en bred etterforskning, og har gjennomført teknisk etterforskning og vitneavhør. Vi har fått inn en overvåkningsfilm som er tatt på et tidspunkt som er interessant for politiet og som er tatt i nærheten av stedet hendelsen skjedde, sier Krohn.

Politiet håper nå at noen gjenkjenner mannen på videoen.

- Vi ber den personen som framkommer på denne filmen om å ta kontakt med politiet. Vi vil ha kontakt for å avklare om han sitter på opplysninger som kan ha betydning for saken, sier Krohn.

Om noen gjenkjenner personen på videoen, ønsker politiet at de tar kontakt.