Kvinne overfalt og ranet

Politiet jakter etter gjerningsmann.

RANET: På denne gangstien på Mortensrud ble en kvinne i slutten av 20-åra ranet i natt. Foto:  Tipser.no/Daniel D. Laabak
RANET: På denne gangstien på Mortensrud ble en kvinne i slutten av 20-åra ranet i natt. Foto: Tipser.no/Daniel D. Laabak Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): En kvinne i slutten av 20-åra har blitt overfalt og ranet på en gangvei på Mortensrud i Oslo.

- Vi fikk melding fra en person som kom over denne kvinnen. Vi fikk først melding om at det skal ha vært slåssing, men når vi kommer fram tyder det på at hun har blitt overfalt og ranet, sier operasjonsleder André Kråkenes ved Oslo politidistrikt til Dagbladet.

Politiet er i området med mange enheter og søker etter gjerningsmannen. Hendelsen skjedde rundt klokka ett, og politiet fikk melding om hendelsen klokka 01.25.

- Det er litt språkproblemer, men det er meldt at gjerningsmannen skal ha løpt fra stedet. Det er en mann av utenlandsk opprinnelse, og beskrives som mørk i huden. Han skal ha vært ikledd en hvit genser, opplyser Kråkenes.

- Vi har mange enheter som leter i området nå, blant annet hundepatruljer, sier han.

Kråkenes opplyser at kvinnen ikke er alvorlig skadd, men trolig blir brakt til legevakt for sjekk.

- Det er blitt brukt vold, så hun blir trolig brakt til legevakt.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer