Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kvinne overfalt på åpen gate i Ålesund

Dratt inn i et smug og utsatt for grov vold og mulig voldtektsforsøk.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||En Ålesunds-kvinne i midten av 20-årene ble nylig overfalt på åpen gate, dratt inn i et smug og utsatt grov vold og mulig voldtektsforsøk. Kvinnen ble liggende på sykehus i flere dager etterpå.


- Kvinnen ble overfalt av to ukjente menn søndag for halvannen uke siden. De dro henne inn i et smug der hun ble utsatt for brutal vold, sier etterforskningsleder Terje Rishaug ved Ålesund politistasjon til Sunnmørsposten.

Kvinnen ble ifølge avisen så skadet at hun ble liggende på sykehus i flere dager. Politiet har ikke informert om saken før nå. Ifølge politiet ble gjerningsmennene avbrutt da det kom andre personer til.

Kvinnen har selv beskrevet overfallsmennene som utlendinger. Ifølge Sunnmørsposten skjedde det noe lignende for tre uker siden da to unge jenter ble angrepet av flere menn. Jentene kom seg imidlertid unna. Også i dette tilfellet skal gjerningspersonene ha vært utlendinger.

I mai ble tre kvinner utsatt for vold, overfall og overgrep på Aspøya i Ålesund. I tillegg meldte en 20 år gammel kvinne en voldtekt i Brogata i Ålesund natt til 4. oktober.

Ingen av sakene er oppklart og ingen er pågrepet. Ifølge Rishaug ser politiet ingen sammenheng mellom de ulike sakene. De ønsker heller ikke å advare kvinner mot å bevege seg i Ålesund sentrum på kveldstid.

(NTB)


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling