Kvinne på topp

Åse Aulie Michelet ble i dag utnevnt til årets forretningskvinne.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Se videointervju med vinneren

Prisen, som ble delt ut på Bristol Hotel i Oslo, er delt ut til framtredende norske kvinne siden 1991. Den har tidligere gått til blant andre Anne Øian (1991), Anne Carine Tanum (1995) og Grete Roede (1999).

I år ble den delt ut til Åse Aulie Michelet, president i Nycomed Imaging AS og executive vice president global manufactoring & supply chain i Nycomed Amersham.

Hun beskrives som en solid, dyktig og krevende leder, som er flink til å kommunisere.

- De fleste jenter får god trening i kommunikasjon. Bare spør tenåringsforeldre som har døtre hvor stor telefonregningen er, sier Michelet.

Årets forretningskvinne har etablert og utviklet produksjonsanlegg over hele verden. Hun har i tillegg vært delaktig i utvelgelsen av de viktigste medarbeiderne.

- Jeg vil være med fordi det er de riktige medarbeiderne som er basis for å kunne utvikle en virksomhet i positiv retning, sier hun.

- Det er nok eksempler på at personer med gode CVer ikke er blir de beste utøverne i en funksjon. For meg er personligheten vel så viktig for å bli en god leder.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer