Kvinne pågrepet etter knivstikking i Oslo

Mann operert på Ullevål sykehus i natt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet/NTB): Politiet har pågrepet en kvinnelig bekjent av mannen som ble stukket ned med kniv ved Ris T-banestasjon i Oslo lørdag kveld.

Det var opplysninger som framkom under etterforskningen som førte til at politiet gikk til pågripelse. 

Politiet søkte i natt etter fire personer. Dette søket er nå avsluttet: 

- Politet har avsluttet dette søket, og det er nå én kvinne som er pågrepet i saken, sier Janne Kroglund ved Krimvakta til Dagbladet. 

Kvinnen ble pågrepet i den fornærmedes leilighet. 

- Hvilken relasjon hun har til mannen som ble knivstukket og hennes rolle i dette, er ikke avklart. Vi kommer til å foreta et fullstendig avhør av de to involverte, sier vaktleder Thomas Enger ved Krimvakta i Oslo politidistrikt til NTB.

Mannen som ble knivstukket, ble sendt i ambulanse til Ullevål sykehus og operert i natt. Tilstanden hans skal være stabil.

Politiet fikk melding om hendelsen klokken 00.14 av ambulansepersonell som hadde blitt sendt til stedet. 

Overfalt ved T-banen Operasjonssentralen ved Oslo politidistrikt meldte like over klokka 00.30 i natt at en mann trolig hadde blitt overfalt og knivstukket av fire personer i det han steg ut av T-banen på Ris/Slemdal i Oslo.

- Mann knivstukket og kjørt til Ullevål sykehus. Ukjent skadeomfang. Fornærmet skal ha gått av T-bane og ble overfalt av fire personer, meldte operasjonssentralen ved Oslo politidistrikt på Twitter.

Saken vil bli etterforsket av politiet.