Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kvinne pågrepet og siktet for knivdrap på samboeren (46)

Ble funnet hardt skadd i leilighet i morges.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

BERGEN/OSLO (Dagbladet): Samboeren (41) til mannen (46) som ble knivstukket og drept i Bergen i morges er nå pågrepet og siktet for drapet.

- Vi har besluttet å pågripe avdødes samboer. Hun er nå siktet for forsettelig drap, sier politiinspektør Sidsel Isachsen ved Hordaland politidistrikt til Dagbladet.

Politiet fikk melding om knivstikkingen klokka 06.10 i morges og rykket ut til en leilighet i Storms gate på Møhlenpris i Bergen. Det var den nå siktede kvinnen som ba om helsehjelp til sin samboer.

- Bodde sammen I leiligheten fant politiet mannen hardt skadd. Han ble fraktet til Haukeland universitetssykehus, men døde seinere av skadene.

- De to bodde sammen i leiligheten, og har begge vært kjent av politiet for tidligere forhold, sier Isachsen.

Hun ønsker ikke å svare på om politiet har funnet drapsvåpenet eller andre funn på åstedet.

PÅGREPET OG SIKTET: - Vi har besluttet å pågripe avdødes samboer. Hun er nå siktet for forsettelig drap, sier politiinspektør Sidsel Isachsen ved Hordaland politidistrikt. Foto: Leif Stang / Dagbladet
PÅGREPET OG SIKTET: - Vi har besluttet å pågripe avdødes samboer. Hun er nå siktet for forsettelig drap, sier politiinspektør Sidsel Isachsen ved Hordaland politidistrikt. Foto: Leif Stang / Dagbladet Vis mer

- Det er opplysninger fra etterforskningen i dag og avhør med kvinnen som har gitt oss holdepunkter for å sikte kvinnen for forsettelig drap, sier Isachsen, som opplyser at kvinnen ennå ikke har tatt stilling til siktelsen.

- Bred etterforskning Kvinnen vil få oppnevnt forsvarer i løpet av kvelden. Avdøde er overført til obduksjon ved Gades Institutt ved Haukeland universitetsykehus.

- Vi regner med å få en foreløpig obduksjonsrapport i løpet av få dager. Samtidig fortsetter vi med en bred etterforskning. Kriminalteknikere jobber på åstedet. I tillegg driver vi taktisk etterforskning, sier politiinspektør Sidsel Isachsen.


FUNNET I LEILIGHETEN: Det var kvinnen som nå er siktet for drapet som selv meldte fra til politiet om knivstikkingen i morges. Foto: Leif Stang / Dagbladet
FUNNET I LEILIGHETEN: Det var kvinnen som nå er siktet for drapet som selv meldte fra til politiet om knivstikkingen i morges. Foto: Leif Stang / Dagbladet Vis mer