Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kvinne påkjørt av t-banen

Hun er alvorlig skadd.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): En kvinne er påkjørt av et t-banetog ved Nationaltheatret stasjon i Oslo, bekrefter politiet overfor Dagbladet.no

Ulykken skjedde klokka 18.50, fredag kveld.

- Det er ting som tyder på at kvinnen oppholdt seg i sporet da toget kom, sier Finn Belle, operasjonsleder ved Oslo politidistrikt.

Kvinnen ble alvorlig skadd, og er nå fraktet til Ullevål Universitetssykehus.

- Toget kom fra Majorstuen og var på vei østover, sier Bjørn Rydmark, informasjonssjef i  Oslo t-banedrift, til Dagbladet.no. Det var et t-banetog på linje 4 i retning Bergkrystallen som kjørte på kvinnen.

- Sjåføren er tatt hånd om av et eget team som følger ham opp, sier Rydmark.


All trafikk mellom Nationaltheatret  og Stortinget er stanset, men vil gå som normalt så fort politiet har sikret spor på åstedet.

- Vi tar nå bilder og rydder opp noen gjenstander som ligger i sporet. Dette vil ta 10-15 minutter, sier Belle til Dagbladet.no, klokka 19.15.

Det står fortsatt et tog inne i tunnelen og venter på å komme fram.

VAR PÅ VEI ØSTOVER:- Toget kom fra Majorstuen og var på vei østover, sier Bjørn Rydmark, informasjonssjef i  Oslo t-banedrift, til Dagbladet.no. Det var et t-banetog på linje 4 i retning Bergkrystallen som kjørte på kvinnen. Foto: GUNNAR THORENFELDT
VAR PÅ VEI ØSTOVER:- Toget kom fra Majorstuen og var på vei østover, sier Bjørn Rydmark, informasjonssjef i Oslo t-banedrift, til Dagbladet.no. Det var et t-banetog på linje 4 i retning Bergkrystallen som kjørte på kvinnen. Foto: GUNNAR THORENFELDT Vis mer

Politet jobber nå med å samle vitner og høre deres versjon av hva som skjedde.

- Å se noe slikt er helt grusomt. Vitnene på stedet blir nå tatt hånd om, sier Belle. 

Perrongen på Nationaltheatret  er video-overvåket, men tapen lagres ikke, opplyser Rydmark.

Dagbladet.no kommer med mer.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media