Kvinne satt fast i Fretex-container

Måtte reddes ut av brannvesenet.

KNABBER KLÆR: Fretex og andre veldedige organisasjoner er jevnlig plaget av tyveri fra boksene der folk kan donere klær - som her på Schous plass i Oslo. MMS-foto: Kenneth Andersen
KNABBER KLÆR: Fretex og andre veldedige organisasjoner er jevnlig plaget av tyveri fra boksene der folk kan donere klær - som her på Schous plass i Oslo. MMS-foto: Kenneth AndersenVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Brannvesenet i Trondheim fikk et noe uvanlig oppdrag i helga: De måtte rykke ut til en av byens Fretex-containere for å redde ut en kvinne som hadde klatret oppi og ikke kommet seg ut igjen, skriver Adressa.no.

- Det blir som ei musefelle. Når hun først hadde kommet seg nedi, fikk hun ikke lokket opp igjen, forklarer Jan Dyrø, brannvaktleder ved Trøndelag brann- og redningstjeneste, til avisa.

Dyrå opplyser at det var kvinnens ektemann som ringte til brannvesenet og fortalte at kona hadde satt seg fast inni containeren.

Politiet går ut fra at den voksne kvinnen befant seg oppi containeren med formålet å stjele donerte klær - et ikke helt uvanlig scenario.

- Men det er første gang jeg opplever at noen blir sittende fast, sier Morten Stene, operasjonsleder ved Sør-Trøndelag politidistrikt, til Adressa.

Han tror kvinnen fikk seg en lærepenge av episoden.