Kvinne satte seg fast i bil

Politiet brukte 20 minutter på å få henne løs.

TRANGT:  En kvinne fra Verdal satte seg fast mellom to seter i en bil og politiet måtte rykke ut. Hvordan hun satte seg fast er litt usikkert. Illustrasjonsfoto: Henning Lillegård/Dagbladet.
TRANGT: En kvinne fra Verdal satte seg fast mellom to seter i en bil og politiet måtte rykke ut. Hvordan hun satte seg fast er litt usikkert. Illustrasjonsfoto: Henning Lillegård/Dagbladet.Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En kvinne i 20-årene satte seg fast med girstanga på bilen mellom beina, meldte avisa Verdalingen i dag tidlig.

Noen timer etter at saken ble publisert i Verdalingen henvendte kvinnen seg til avisen og sa at hun satte seg fast under setet.

- Det hadde ingen ting med noen midtkonsoll å gjøre og slettes ikke med girspaken. Jeg satte meg rett og slett fast under setet, forklarer hun til Verdalingen.

Politiet fikk melding om hendelsen kl. 01.05 natt til søndag. Kvinnen stod parkert på en bensinstasjon i Verdal. Politiet rykket ut for å hjelpe kvinnen ut av den prekære situasjonen.

Bensinstasjonen holder stengt om natten, men er et tilholdssted for ungdommer med bil.

Kvinnen ble oppdaget av andre personer på bensinstasjonen, disse skal ha førsøkt å få henne løs, men da det ikke lyktes, ringte de politiet.

«Vi har en spesiell situasjon her», sa mannen som ringte, ifølge Frode Øksnes, operatør i Nord-Trøndelag politidistrikt.

Kvinnen skal ha sittet fastklemt mellom forsetene og klaget over smerter, og at hun var i ferd med å miste følelsen i armene.

- 21 minutter etter at politiet var fremme, lyktes det å få henne løs. Hun får selv ta turen til legevakta hvis det skulle være nødvendig, sier operasjonsleder Morten Evensen i Nord-Trøndelag politidistrikt til Verdalingen.