Kvinne savnet etter brann på Notodden

En mann er kjørt til sykehus med brannskader etter en boligbrann på Notodden i Telemark. En kvinne er så langt ikke funnet.

KRAFTIG BRANN: Et hus på Notodden. med sju beboere brant lørdag kveld. Foto: Vegard M. Aas / Presse30.no
KRAFTIG BRANN: Et hus på Notodden. med sju beboere brant lørdag kveld. Foto: Vegard M. Aas / Presse30.no Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Kvinnen er fortsatt ikke gjort rede for. Brannen er i ferd med å bli slukket nå, men det er så varmt på stedet at det vil ta lang tid før mannskaper kan gå inn, sier operasjonsleder Erik Gunnerød i Sør-Øst politidistrikt til Dagbladet klokka 00.15.

Politiet har ikke noe sikker identifikasjon på kvinnen. Det de vet er at hun har tilknytning til huset. Pårørende er derfor ikke underrettet. Operasjonslederen sier til NTB klokka 3 at politiet gjør undersøkelser slik at de kan fastslå hennes ID.

Totalt sju personer er bosatt på adressen. Det er fortsatt uklart om kvinnen var i huset eller utendørs da det begynte å brenne.

Den skadde mannen var inne i huset da det begynte å brenne. Han var ved bevissthet da han ble kjørt til sykehus, men skadeomfanget er ikke kjent.

Det er forventet at huset vil brenne ned, og brannvesenet jobber nå med skadebegrensning. Det var en periode fare for at brannen skulle spre seg, og nabohuset ble evakuert.

Politiet fikk melding om brannen klokka 20.34 fredag kveld.

- Årsaken til brannen er foreløpig ikke kjent, sier Gunnerød.

Dagbladet følger saken.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer