Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kvinne savnet etter brann

En kvinne er savnet etter at et hus brant ned til grunnen i Strandveien 68 rett utenfor Porsgrunn sentrum i natt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Vitner skal ha sett kvinnen inne i huset i går, men det var flere timer før brannen startet, sier operasjonssjef Torbjørn Tangen i Telemark politidistrikt til Dagbladet.no.

- Det er usikkert hvor hun er, men brannvesenet har gjennomsøkt huset uten å finne tegn til at det har oppholdt seg noen inne mens det brant, sier Tangen.

Det var en forbipasserende som varslet om brannen klokka 03.18. Flere andre personer bodde i huset, men disse hadde kommet seg ut da politi og brannvesen kom til stedet. Beboerne i husene omkring ble vekket av utrykningsbilenes sirener, som med vilje ble satt på full styrke.

Brannvesenet klarte å slukke brannen før den spredde seg videre i boligfeltet, og ingen evakueringer var nødvendig. I morgentimene i dag foregikk fremdeles etterslukningsarbeider.

- Det er for tidlig å si noe om brannårsaken. Det vil bli foretatt kriminaltekniske undersøkelser når branntomta er kald, sier Tangen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media