Forsvunnet:

Kvinne savnet etter bytur - funnet

18 år gamle Marnie Clayton forsvant etter at hun forlot en nattklubb i England, natt til søndag. Nå er hun funnet igjen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Lørdag kveld var Marnie Clayton klar for en gøyal bytur med venninnene sine. Vennegjengen dro til nattklubben Atik, som ligger i Windsor i England.

Clayton forlot nattklubben ved 2-tida, natt til søndag. Hun kom seg imidlertid aldri hjem, og foreldrene meldte henne savnet like før klokka 03.00, ifølge BBC.

Politiet ba desperat om hjelp til å lokalisere 18-åringen.

- Dette er ikke typisk Marnie, og vi blir stadig mer bekymret for sikkerheten hennes, sa politibetjent Jon Groenen.

Mandag kveld norsk tid melder britiske medier at kvinnen er funnet i god behold.

Hun ble funnet i Basingstoke-området tidligere mandag, opplyser det lokale politiet. En 21 år gammel mann er arrestert i forbindelse med saken, mistenkt for frihetsberøvelse og trusler.

Forsvinningen fikk stor oppmerksomhet i sosiale medier da den først ble kjent.

- Vi er veldig takknemlige for all informasjonen som gis her, men hvis du har noe som helst å dele, uansett hvor ubetydelig du tror det er, vennligst ring 101, skrev politiet på Facebook.

Thames Valley Police offentliggjorde det siste bildet som ble tatt av Clayton før hun forsvant, samt en rekke andre bilder av 18-åringen. De la til at de var svært bekymret, og ba publikum om hjelp.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.